NY Giants Ingin Mengancam Kedudukan Timur NFC pada Ahad NFL
toto

NY Giants Ingin Mengancam Kedudukan Timur NFC pada Ahad NFL

New York Giants (6-1) melawat Seattle Seahawks (4-3) di Lumen Field hari ini untuk NFL Ahad . Ia adalah perlawanan yang penting, kerana mereka berharap dapat mencari jalan untuk menumbangkan Philadelphia Eagles 6-0 di NFC East.

Penerima luas New York Giants Wan’Dale Robinson
Penerima lebar New York Giants Wan’Dale Robinson (#17) akan diganggu semasa pasukan itu menang menentang Jacksonville Jaguars. The Giants Keluaran SGP Hari ini  adalah jalan untuk menghadapi Seattle Seahawks hari ini kerana mereka mencari rangsangan di NFC East. (Imej: Getty Images)
Ia tidak akan mudah, kerana Seahawks semakin meningkat, memenangi dua berturut-turut dan menduduki tempat pertama di NFC Barat. Selepas menggantikan Rashaad Penny, yang mengalami kecederaan akhir musim, berlari kembali Ken Walker telah menambah satu lagi dimensi kepada serangan Seattle.

Dalam dua perlawanannya sebagai pemain permulaan, Walker telah mencatat 264 ela dan tiga sentuhan. Menentang LA Chargers dalam kemenangan 37-23 minggu lalu, dia mengumpul 167 ela itu. Kebanyakan menganggap dia baru memanaskan badan, tetapi dia mungkin menghadapi masalah hari ini.

Gergasi Mendapat Tanah
Setakat ini, Giants telah melebihi semua jangkaan. Musim lalu, mereka menamatkan saingan di tempat terakhir divisyen mereka dengan catatan 4-13. Mereka telah mengubah keadaan, walaupun, dan pada masa ini menggunakan rekod kedua terbaik dalam liga.

New York Giants Seattle Seahawks
Moneyline +145 -165
Sebar +3.5 (+113) -3.5 (-108)
Atas/bawah O45 (-108) U45 (-113)
Dengan hormat dari BetRivers
Di samping itu, New York mengharungi empat kemenangan berturut-turut. Mereka juga mempunyai larian kedua terbaik musim ini di Saquon Barkley. Dia mempunyai 726 ela dengan empat touchdown dan 180 ela menerima.

Kedua-dua pasukan ini telah bertemu sebanyak 19 kali, dengan Giants menang 10 dan Seahawks mengambil baki. Kali terakhir mereka bertemu adalah pada 2020 dalam perlawanan yang dimenangi New York, 17-12. Walau bagaimanapun, Seattle telah mencatatkan kemenangan berturut-turut selain daripada itu, mengambil empat lagi pertandingan terbaharu.

New York telah menerima tujuh kekalahan dalam sembilan perlawanan mereka di atas jalan raya. Walau bagaimanapun, keyakinan yang telah dibina atas kemenangan terkini akan membuat perubahan hari ini.

The Giants telah menjadi underdog enam kali musim ini, termasuk hari ini, tetapi mereka telah meraih enam kemenangan sepanjang perjalanan. Kemungkinan Data Sydney mereka boleh memasukkan lebih banyak wang ke dalam poket petaruh sekali lagi. Menyandarkan pada permainan yang menampilkan dua pasukan yang kerap meletakkan lebih daripada 20 dan 30 mata setiap satu masuk akal.

Saints Meletakkan Dalton Kembali Pada Kuda
New Orleans Saints (2-5) akan menghadapi musuh yang sukar dengan serangan darat yang kuat apabila mereka menentang Las Vegas Raiders (2-4). The Saints telah tewas lima perlawanan daripada enam dan dua berturut-turut, dan Raiders sedang mencari dua minggu pertama mereka dengan kemenangan berturut-turut.

Las Vegas Raiders Orang Suci New Orleans
Moneyline -120 +105
Sebar -1.5 (-112) +1.5 (-109)
Atas/Bawah O49.5 (-112) U49.5 (-109)
Dengan hormat dari BetRivers
The Saints kekal dengan quarterback Andy Dalton sebagai permulaan mereka, ketika mereka bersiap sedia untuk menghadapi Raiders. Minggu lalu, dia mempunyai tiga pemintasan (dua kembali untuk TD) menentang Arizona Cardinals dalam salah satu persembahan terburuknya. Mengelakkan pusing ganti adalah kunci dalam mana-mana permainan, tetapi dia perlu meningkatkan hari ini.

Di sebalik kesilapan Dalton, Saints telah menjaringkan 31 mata setiap perlawanan dalam empat perlawanan di mana dia bermula. Kecekapannya di bawah pusat bukan persoalan, tetapi keupayaannya untuk mengekalkan kepalanya dalam permainan adalah.

Raiders telah berlari ke belakang Josh Jacobs bertali bersama tiga perlawanan dengan 140 atau lebih ela bergegas. Dia hanyalah salah satu daripada beberapa elemen kesalahan pasukan yang boleh menghukum pertahanan Saints hari ini.

Walaupun Raiders belum menang di atas jalan raya tahun ini, hari ini harus Togel HKG mengubahnya. The Saints bermain tanpa beberapa pemain penting, termasuk penerima lebar Michael Thomas, dan Las Vegas telah meningkat secara konsisten.

Kedua-dua pasukan ini telah dapat meletakkan mata, walaupun mereka telah kehilangan rekod. Gabungkan ini dengan pertahanan Saints yang telah meninggalkan jurang yang besar untuk kesalahan untuk dieksploitasi, dan jumlahnya harus diatasi.