Rangkaian WSOP dan GGPoker melancarkan WSOP.CA di Ontario
toto

Rangkaian WSOP dan GGPoker melancarkan WSOP.CA di Ontario

Bilik poker dalam talian kini dibuka untuk pemain di wilayah Kanada.

Kanada.- Siri Poker Dunia (WSOP) dan Rangkaian GGPoker telah mengumumkan bahawa WSOP.ca , bilik poker dalam talian yang dikawal oleh Toto macau iGaming Ontario, kini disiarkan sepenuhnya selepas pelancaran lembut.

Pemain yang mempunyai akaun GGPoker mesti memindahkannya ke WSOP.ca . Setelah akaun disahkan dan dipindahkan, pelanggan akan mendapat akses kepada faedah pengguna baharu di platform.

Pemain WSOP.CA akan mempunyai akses kepada kejohanan dan satelit WSOP eksklusif dan secara automatik akan didaftarkan dalam program kesetiaan Caesars Rewards.

WSOP.ca menganjurkan Siri Litar Dalam Talian WSOP Ontario , yang bermula pada 1 Oktober. Siri kejohanan ini terdiri daripada dua belas acara Cincin WSOP, dengan pemenang setiap satu membawa pulang cincin emas WSOP, bersama-sama dengan bahagian terbesar kumpulan hadiah.

Pengarah Eksekutif WSOP Ty Stewart menambah: “Pemain poker Kanada sentiasa menjadi sebahagian besar pangkalan permainan WSOP. Kami teruja untuk membawa peluang untuk kegemilangan WSOP kepada anda. Dengan gelang dalam talian dan kelayakan eksklusif ke WSOP di Las Vegas, kami menjangkakan gelombang juara WSOP baharu daripada 6ix.”

Pemenang gelang WSOP enam kali Daniel Negreanu , Duta Global GGPoker, berkata: “Dibesarkan di Toronto, saya bermimpi untuk bermain dalam Siri Poker Dunia. Kini, dua puluh lima tahun selepas saya berpindah ke Las Vegas untuk Result SGP Hari Ini mengejar gelang WSOP, anda boleh bersaing dalam talian dalam acara WSOP di Ontario, semuanya berjalan pada platform GGPoker yang menakjubkan – betapa hebatnya itu?”

WSOP.com kini disiarkan secara langsung di Michigan . Ia merupakan negeri Pengeluaran Sydney keempat di mana ia beroperasi, selepas Pennsylvania, Nevada dan New Jersey.

Pada bulan Jun dan Julai, Siri Poker Dunia ke-53 telah diadakan di rumah baharunya di Las Vegas Strip, di Bally’s, Horseshoe masa depan, dan Paris Las Vegas Hotel & Casino. Pesaing dari seluruh dunia mempertandingkan 88 acara gelang emas WSOP.